Een nieuwe grote speler onder de Horeca Groothandels & Grootkeukenapparatuur leveranciers is Voreca BV. Dit bedrijf heeft een snelle levertijd, scherpe tarieven en een klantenservice die altijd voor vragen en/of opmerkingen klaarstaan.

De website is www.voreca.nl op de website van Voreca vind u meerdere soorten categorien zoals:

Keukenapparatuur - Hier vind u het assortiment van Voreca.nl op het gebied van keukenapparaten zoals bakplaten, lavasteengrills, combisteamers, braadsledes, ovens, grills, keukenmachines etc..

Snackbar / Lunchroom - Hier vind u het assortiment van Voreca.nl op het gebied van keukenapparaten zoals friteuses, bain maries, sauspompen, broodroosters, hot-dog machines, frites warmhouders etc..

Koelen / Vriezen - Dit is de afdeling van www.voreca.nl van de koelingen en vriezers. Ook vind u hier ijsklontjesmachines, buffet saladebars, blast chillers, koelvitrines dranken, koelwerkbanken, ijscrushers etc..

Warmhoudapparatuur - Hier verkoopt Voreca producten als soepketels, heetwater dispensers, gluhwijn ketels, rechauds, warmhoudkasten, worstenwarmers etc..

Presentatie - Hier vind u de ideale producten die vallen onder de categorie Horeca Presentatie Materiaal, dit zijn bijv: menukaarten, LED schrijfborden, LED menu vitrines, menuvitrines, stoepborden, krijtborden voor buiten, krijtstiften van Securit etc..

Terras - Hier natuurlijk de terrasartikelen zoals terrasverwarmers, heaters, rokerspalen, rookzuilen, BBQ's, afzetpaaltjes en luxe afzetkoorden

Zo zijn er nog meer rubrieken op de website van Voreca.nl erg handig is ook het gebruik van de zoekbalk op hun website. Als u slechts een paar letters van het te vinden product intypt, krijgt u gelijk allerlei producten te zien met foto en de prijs er al bij. Ik heb zelden zo'n goed functionerende zoekbalk gezien/gebruikt.

Voor degene die actief zijn als kok of werken in een restaurant of andere horeca gelegenheid, neem eens een kijkje op de website van deze nieuwe snelgroeiende onderneming.

Met vriendelijke groet,

Uw recensent

Ferdinant Bakker